Olet juuri siellä missä pitääkin


Esittely / Friday, December 1st, 2017

Olen onnellinen, että olet täällä, lukemassa ensimmäistä blogikirjoitustani! Tervetuloa! Olen innoissani.

Jo jonkin aikaa minulla on matkojeni aikana ollut tapana etsiä kodikkaita kahviloita, hiljaisia ​​nurkkia ja eristyneitä rantoja ja istua alas, ottaa muistikirja esiin ja kirjoittaa. Teen näin aina, kun tunnen suuren inspiraation aallon lähestyvän. Kun palaan kotiin Suomeen, kirjoitan matkapäiväkirjani puhtaaksi tietokoneella. Myös Suomessa rakastan istua tuntikausia eri kahviloissa, antaa ajatuksen virrata, ja kirjoittaa ylös mitä mieleen juolahtaa. Se on kuin päiväkirja, mutta ei ihan. Olen kutsunut sitä “luovan kirjoittamisen projektikseni”, ja se on ollut käynnissä jo vuosien ajan.

Olen nauttinut tästä harrastuksesta paljon. Projektillani ei ole ollut mitään erityisiä tavoitteita, vaan olen tehnyt kirjoittamistyötä omaksi ilokseni ja hyödykseni. Nyt lukiessani jälkikäteen joitain aikaisempia kirjoituksiani ymmärrän, että olen oppinut paljon. Tekstini tekee minulle näkyväksi oman kehitykseni sekä pienet ja suuret muutokset ajattelussani. Pohtimalla jokapäiväistä elämääni, arvojani ja valintojani, olen oppinut tuntemaan itseni paremmin.

Jokin aika sitten, kun aloin saada ehdotuksia blogin kirjoittamisesta ihmisiltä ympärilläni, tajusin, että minulla oli jo kymmeniä sivuja valmista tekstiä ja satoja kuvia, jotka voisin jakaa muiden kanssa. Ja nyt tunnen, että aika on oikea. Minulla on jotain sanottavaa.

Kuten monet muutkin, myös minä olen ollut tyytymätön ja hämmentynyt. Olen ollut eksyksissä maailmassa, tuntenut itseni yksinäiseksi ja epävarmaksi. Aikaisemmin en ollut intohimoinen juuri minkään asian suhteen. Yritin vastata toisten odotuksiin ja sopeutua tiettyyn muottiin. Nyt tallaan varmasti omalla polullani. Pyrin elämään tässä hetkellä, kiitollisena ja rauhassa.

Rakastan matkustamista, uusien maiden tutkimista ja eksymistä vieraisiin kaupunkeihin. En matkusta vain ottaakseni mahtavaa selfieä upealla taustalla, vaan matkustan oppiakseni, kasvaakseni ja laajentaakseni omaa maailmaani. Senpä takia tämä blogi ei keskity tarkastelemaan vierailemieni maiden nähtävyyksiä, vaan pääpaino on sen sijaan itse matkalla ja niillä asioilla, joita olen oppinut.

Olen juuri palannut matkaltani Intiassa ja Sri Lankassa ja olen ylpeä voidessani sanoa, että nyt kotiin palattuani olen sertifioitu joogaopettaja. Jooga on tieteenä ja elämäntapana suuri osa elämääni, ja olen innoissani, jos voin jakaa sen opetuksia täällä blogissani. Toinen aihe, johon suhtaudun intohimoisesti, on vegaaninen elämäntapa kaikkien fyysisine ja psyykkisine hyötyineen. Pidän myötätuntoa ja kaikkien elävien olentojen oikeutta elämään tärkeinä ja katson, että vegaanius on sitä noudattavalle henkillölle se eniten mieltä ja kehoa ravitseva, terveellinen ja tasapainoinen elämäntapa.

Ei kai tässä muuta, tämä on nyt se alku. Kaikki kommentit ja palaute otetaan kiitollisina vastaan!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published.