Muutama sana

Tiedän, että kasvissyönti kiinnostaa yhä useampaa ihmistä. Vegaaniseen elämäntapaan liittyy monia ajankohtaisia ja tärkeitä kysymyksiä, joita minäkin olen arjessa pohtinut monien asiasta kiinostuneiden ihmisten kanssa. Näiden innostavien, silmiä avaavien ja oivaltavien keskustelujen myötä olen inspiroitunut perustamaan tämän blogin, joka keskittyy terveeseen, onnelliseen ja elinvoimaiseen arkeen kasvissyönnin kautta.

Minä olen Elisa, ja unelmani on nähdä maailmaa auttaen samalla muita ympärilläni – ihmisiä ja eläimiä. Suosikkijuttuihini kuuluvat aamukahvi kauramaidolla, ystävystyminen lehmien kanssa, maapähkinävoi (jossa on rouskuvia sattumia), maalaaminen, ihmisten tarkkaileminen julkisissa liikennevälineissä, tuoksukynttilät, kielten oppiminen ja joka-aamuiset aurinkotervehdykset. Jos olet veganismin lisäksi kiinnostunut (yksin)matkustamisesta, joogasta ja elämän yksinkertaistamisesta, saatat kokea tulleesi oikeaan paikkaan.

Haluan lämpimästi toivottaa sinut mukaan perehtymään tähän itselle, muille ja maapallolle hyvää tekevään elämäntapaan. Voit vapaasti esittää kysymyksiä, antaa palautetta tai jakaa oman tarinasi.

Tee tästä päivästä kaunis! Kuulumisiin!